Вработени

Христијан Јанкулоски

Извршен директор

Влатко Деков

Менаџер на ЦЕДИ

Силвана Наумова

Програмска Менаџерка

Вања Димитриевски

Програмски асистент за истажување во ЦЕДИ

Ивана Андреевски

Раководител на програмите на СР

Стефан Стефанов

Финансиски менаџер

Ивица Цековски

Координатор застапувач на организацијата

Васка Колевска Костовска

Финансиски асистент

Ирена Јовановска

Менаџер на социјални медиуми

Д-р. Дарко Костовски

Психијатар

Наташа Бошкова

Прваничка и адвокатка

Маргарита Глигoровска

Правничка

Деспина Стојановска

Психотерапевт

Елеонора Чичевска

Педагог

Катерина Гогова

Медицинско лице

Биљана Маџар

Менаџер на извршна канцеларија

Социјални работнициКоординаториАсистенти за транспорт и логистикаТеренски работнициАсистнт на ДЦ за поддршка на СРСтилист/врснички едукаторПараправници

 • Томислав Ружин
 • Жарир Симрин
 • Ирина Цилимингас
 • Радомир Набаков
 • Владимир Колозов
 • Богдан Колев
 • Елена Панева
 • Катерина Тодоровска
 • Ивана Шалевска
 • Натали Апостолска
 • Афрoдита Захариева
 • Ивана Димитров
 • Џевад Ахмедовски
 • Ирена Танчева
 • Благородна Коцева-Симјанов – Координатор на креативна работилница
 • Љупчо Костовски – Фасцилитатор на креативна работилница

 • Лидија Јорева
 • Елеонора Чичевска

 • Ѓорѓи Пешевски

 • Мара Тодоровска
 • Васвие Бисљими

 • Афрoдита Захариева
 • Веселинка Пешевска

 • Емран Дурмиш

 • Силвана Ереш
 • Јасмина Петровска
 • Љубинка Атанасова
 • Мери Аризанова
 • Моника Тасевска
 • Славица Тренговска
 • Јанко Трбојевиќ
 • Лиридон Саити
 • Дарко Крастев
 • Христијан Стојанов