Цивика Мобилитас по втор пат го организира фестивалот “Ден на граѓанските оганизации”

0

И ние сме дел од “Ден на граѓанските организации “каде ќе можете да набавите некоја од изработките од нашите корисници и да присуствувате на акцијата за садење растенија.

Растенијата и амбалажата ги претставуваат предизвиците на заедниците со кои работиме, а секој кој се приклучува кон активноста симболично ја сади својата идеја за решавање на предизвиците, помага полесно поминување преку препреките и директно учествува во формирање општествено живеење со еднакви права и слободи за сите. #цивикамобилитас #хопс

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.