Се одржа Генералното собрание на ДПНСЕЕ за јакнење на капацитетите на невладините организации, промоција на јавното здравје и политики на дроги ориентирани кон човековите права во Јужно-источна Европа

0

На генералното собрание на ДПНСЕЕ за јакнење на капацитетите на невладините организации, промоција на јавното здравје и политики на дроги ориентирани кон човекови права во Јужно-источна Европа, кое беше одржано од 10-11 декември 2018 година, Влатко Деков од ХОПС беше повторно избран за претседател на Управниот одбор на мрежата.

ДПНСЕЕ упати честитки за новите и за оние кои беа реизбрани за членови на бордот на мрежата:

Влатко Деков – Претседател на Управниот одбор на мрежата
Небојша Џурасович – Вице претсетадетел на Управниот одбор на мрежата
Анна Љубенова – член на Управниот одбор
Денис Дедајич –  член на Управниот одбор
Мариос Ацемис –  член на Управниот одбор
Сафет Блакај –  член на Управниот одбор
Саља Сисович –  член на Управниот одбор

 

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.