QUO VADIS MACEDONIA: Каков модел на легализација и е потребен на Македонија?

0

По повод светскиот ден на канабисот, а во услови на пандемија, Здружението „БИЛКА“ организира онлајн дебата „Каков модел на легализација и е потребен на Македонија?” на нивната ФБ страница на 20 април, со симболичен почеток во 16.20 часот.

Како учесници се најавени Јанаки Митровски од „БИЛКА“, потоа Хајди Штерјова Симонобиќ од ХОПС, Огнен Узуновски – Оги од ЗНАМ и Зоран Василевски од Хелсиншкиот комитет за човекови права.

Модератор на онлајн настанот ќе биде Огнен Јанески од „БИЛКА“.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.