Пријавете се на веб-работилниците за дроги организирани од Crew- Шкотска

0

Crew организира серија веб-работилници кои се фокусираат на она што треба да го знаеме за кокаинот, МДМА, канабисот и бензодиазепините.

Оваа година во Crew започнале со серија на длабински ресурси за намалување на штети кои покриваат кокаин, МДМА, канабис и бензодиазепини. Бидејќи оваа година не обезбедиле сесии за обука или настани лице в лице, наместо тоа сакаат да понудат онлајн обуки!

За секој од веб-семинарите, поканиле неколку пријатели да поминат време во разговор со нивниот тим за “Трендови во развој и обука” кои се страстни за учење и развој и помогагаат во развивање и разбирање на дрогата и сродните проблеми за да ги намалат штетите поефикасно во Шкотска.

 

Пријавување!

Со регистрирање за главниот настан на овој ЛИНК, ќе имате пристап до сите четири веб-работилници за гледање во живо (што значи дека можете да комуницирате и да поставувате прашања за време на сесијата) и исто така можете да ја репродуцирате снимката на настанот.

Кокаин – 26 ноември 18:30-20:00

МДМА – 3 декември 18:30-20:00

Канабис – 10 декември 18:30-20:00

Бензодиазепини- 17 декември 18:30-20:00

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.