Повик за лого и визуелен идентитет на проектот „Без ризик, без граници за младите“

0

Партнерите на проектот „Без ризик, без граници за младите“ ги покануваат младите на возраст од 15 – 30 години од Западен Балкан да ги испратат своите предлози за визуелниот идентитет на проектот.

Проектот е координиран од Мрежата за политика за дроги во Југоисточна Европа со партнерите на проектот Аксион Плус (Албанија), Маргина (Босна Херцеговина), Јувентас (Црна Гора), Превент и Ре-генерација (Србија), а е поддржан од Регионалната младинска соработка Канцеларија (RYCO) во рамките на својот 4-ти отворен повик и кофинансиран од Европската унија.

Предлогот за визуелниот идентитет на проектот треба да содржи:

  • Лого и шема на бои
  • Фотографија на корица и профил за Твитер, Фејсбук и Инстаграм (2 предлози за секоја социјална мрежа)

Нецелосните предлози и оние што ќе пристигнат по истекот на рокот ќе бидат одбиени.

Крајниот рок за испраќање предлози е среда, 24 март во 17:00 часот по средноевропско време.

Можете да дознаете повеќе за Повикот следејќи го овој линк >>>.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.