Потполнете го прашалникот за нашиот иден производ ХОПИ модулар

0

Здраво, ние сме креативците од ХОПС, невладина оргнизација чија визија е: „Oпштество во кое на сите луѓе подеднакво им се почитуваат човековите права и слободи и уживаат социјална, здравствена и економска благосостојба”.

Одлучни сме нашите услуги да ги овозможуваме непречено, квалитетно и успешно. Затоа, решивме да создадеме социјално претпријатие што ќе гарантира исполнување на нашата социјална мисија, притоа, избегнувајќи ја неизвесноста од финансиски кризи.

Имаме знаење, поддршка и ресурси да изработуваме и продаваме модуларни домашни канцеларии во вид на урбана градина кои што, освен работно катче, ќе служат и за прочистување на воздухот и декорација во домот. Сакаме работата од дома да ја направиме пријатна и во што поздрава средина.

Многу ќе ни значи ако одвоите 5 минути од вашето време за искрени, анонимни одговори во врска со производот. Со вашиот инпут ќе ни овозможите да креираме производ кој ќе одговори на потребите на нашите идни потрошувачи, а при тоа ќе помогне да ја оствариме и нашата социјална мисија.

Кликнете ОВДЕ да го потполните прашалникот.

Ви благодариме! <3

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.