ПОКАНА ЗА ПРЕС

0

Доста се ветувања и неодговорно однесување кон граѓаните. Социјалната заштита се однесува на сите нас, а ставањето крај на сиромаштијата е политичка одлука!

Затоа ве покануваме на 14.03.2019 година со почеток во 10.00 часот, пред Собранието на Република Северна Македонија,  каде што МППС ќе одржи прес конференција и ќе упати дирекна порака до Законодавниот дом за итно ставање на дневен ред и изгласување на новиот закон за социјална заштита и детска заштита.

Дојдете и покажете ја вашата поддршка за итно отпочнување на социјалната реформа!

Share.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.