Петиција за едукација на девојчиња и жени #PovertyIsSexist

0

Токму сега, 130 милиони девојчиња се без образование.

Вие не би биле, она што сте денес без образование. Затоа во ваша моќ е во моментов да им помогнете на овие девојки да добијат пристап до образование.

Твојот глас е неверојатно моќен, затоа потпишете ја ПЕТИЦИЈАТА.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.