Информации за корисниците на сервисите на ХОПС

0

Почитувани корисници на сервисите на ХОПС,

Придржувајќи се на превентивни мерки за заштита од корона вирусот, Дневните центри на ХОПС се затворени, достапни сме на телефонските броеви од центрите, фејсбук, твитер и инстаграм.

Доколку ви е потребна опрема, јавете се на:
📞 075 76 99 48 секој работен ден од 9 – 11 часот и договорете се за достава.

За бесплатна правна помош обратете се на:
📞 075 42 33 16 секој работен ден од 9 – 13 часот.
📧 prava@hops.org.mk

За социјални услуги контактирајте на:
📞 075 43 70 90 секој работен ден од 9 – 13 часот.

📞 02/3130058 ▶️ Дроп ин центар во Кисела Вода

📞 02/ 52 11 734 ▶️ Дроп ин центар во Шуто Оризари

📞 02/5202071 ▶️ Дневен центар за рехабилитација и ресоцијализација

📞 02/2630499 ▶️ Дневен центар за поддршка на сексуални работници

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.