Датабаза на видеозаписи на Drugreporter

0

Видео-тимот на Drugreporter и членовите на нивната мрежа за застапување, заеднички произвеле 681 видео записи, од 61 земја помеѓу 2007 и јуни 2019 година.

Drugreporter ја создадоа најголемата меѓународна (интернет) база на податоци за видео клипови на нивната веб страна. Базата можете да ја пребарувате според авторите, темите и земјите.

Што е уште поважно, можете да ја искористите нивната сосема нова функција која визуелизира дистрибуција на нивните филмови.

Базата на податоци постојано се ажурира и според нив еден ден ќе ги опфати повеќето теми од политиките за дроги и намалувањето на штети на повеќето земји во светот.

Видео датабазата е достапна на овој линк.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.