Новости

Македонија
МДМА

МДМА- 3,4-метилендиокси-Н-метиламфетамин е психостимулативна супстанца позната по своето еуфорично и ентактогено дејство. Синтетизирана е уште во 1912 година од страна на…

1 78 79 80 81 82 95