Новости

Македонија
25I-NBOMe

25I-NBOMe (2C-I-NBOMe, “N-bomb”) е фенетиламински психоделик – нова психоактивна супстанца (НПС), чест претставник од серијата NBOMe (25B-NBOMe, 25C-NBOMe, 25D-NBOMe, 25I-NBOMe,…

Македонија
МДМА

МДМА- 3,4-метилендиокси-Н-метиламфетамин е психостимулативна супстанца позната по своето еуфорично и ентактогено дејство. Синтетизирана е уште во 1912 година од страна на…

1 72 73 74 75 76 89