Новости

Македонија
Метамфетамин

Метамфетамин – N-methylamphetamine (Mет, Кристал Мет) е потентен долготраечки синтетски стимуланс од фенетиламинска и амфетаминска класа супстанции, кој создава традиционални стимулативни…

Свет
INPUD стратегија за 2017-2020

Стратегијата на Интернационалната мрежа на луѓе кои користат дроги – INPUD за 2017-2020 истакнува како организацијата ќе се гради врз основа на изминатите…

1 71 72 73 74 75 93