Новости

Македонија
Повик за учество на хуманитарен турнир во мал фудбал и баскет во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“

Во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“ на 01.06.2019 (сабота) со почеток во 9 часот во “Мондано…

Македонија
Јанаки Митровски: Законското решение за медицински канабис им дава златен рудник на компаниите, а среден прст на пациентите и уживателите

Досега околу петнаесетина македонски компании инвестираа 40 милиони евра во одгледување на канабис за медицински цели. Во повеќе места веќе се…

Македонија
Повик за учество на хуманитарен турнир во мал фудбал и баскет во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“

Почитувани, Ве известуваме дека во склоп на хуманитарниот настан „Која пудра најдобро покрива модрици?“ на 01.06.2019 (сабота) со почеток во…

1 2 3 4 5 65