Македонија

Македонија

Граѓанските организации реагираат на скандалозната изјава на Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев

Ние долупотпишаните граѓански организации, остро ја осудуваме скандалозната, недолична, хомофобна изјава на Претседателот на Владата…

1 2 3 4 5 36