Македонија

Македонија

МДМА

МДМА- 3,4-метилендиокси-Н-метиламфетамин е психостимулативна супстанца позната по своето еуфорично и ентактогено дејство. Синтетизирана е уште во…

1 25 26 27 28 29 33