Бидете дел од фото-конкурсот за кампањата Support. Don’t Punish!

0

Интерактивниот фото проект е клучна компонента за поддршка на кампањата Support. Don’t Punish. Со повеќе од 8.500 учесници, колекцијата е многу повеќе од статичка галерија. Ова премина во глобално движење, кое повикува  на ставање на крај на казнените и оштетувачки политики за контрола на дрогите.

Веќе сме 5 месеци од „Светскиот ден за акција 2017“, затоа почнете со фотографирање. Како и секоја година правилата се исти:

  • Испечатете го логото Support. Don’t Punish logo.
  • Сликајте се со него.
  • Постирајте го на фејсбук страната на Support. Don’t Punish со хаштаг #SupportDontPunish.
  • Преку Твитер – користејќи го хаштагот #SupportDontPunish.
  • И на е-пошта: campaign@idpc.net.

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.