Истражување за цените на дрогите во Шкотска 2020

0

Тмот на Expert Witnesses, собираат информации за цените на дрогите во Шкотска. Дали цените варираат на различни локации? Дали се купуваат дроги преку интернет или локално?

Тимот на Expert Witnesses, обезбедува извештаи и сведочења во случаи поврзани со дрога, за теми поврзани со дрога, како што се тековните цени на улиците, трендовите, распространетоста, методите на употреба, количините, култивирањето и производство.

Тимот на Expert Witnesses има огромно познавање на психоактивни дроги; канабис, кокаин, опијати, бензодиазепини и нови психоактивни супстанции (НПС). Исто така, имаат експерти кои се специјализирани во области како што се „употреба на дроги „долгорочно земање на дроги“, како и за проблематична и рекреативна употреба на дроги.

Доколку некогаш сте биле и сте купиле дрога во Шкотска на било кој начин, можете да го пополните го ова  ИСТРАЖУВАЊЕ. или споделете го истражувањето.

Повеќе за Crew’s Expert Witness Service

 

Leave A Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.