Една билка, еден живот! - КОНОПФЕСТ

Здружението за канабис и зелени политики БИЛКА- Скопје со задоволство ги поканува сите истомисленици, соборци и граѓани да земат учество во овогодинешниот КОНОПФЕСТ 2018 кој ќе се одржи на дваесетти април, под мотото "ЕДНА БИЛКА, ЕДЕН ЖИВОТ" на Школка во Градскиот парк, со симболичен старт од 16.20 часот. На самиот настан ќе настапуваа одлични артисти од напата сцена. Нивната порака и поддршка е јасна, а со тоа  даваат допринос во борбата за декриминализација на канабисот во Република Македонија. Поддршката доаѓа и од телевизии, радија, граѓански здруенија. 

 Нашето здружение ХОПС, ќе биде дел од настанот со свој штанд. 

Се гледаме! 
#БИЛКА #КОНОПФЕСТ2018 #ЕДНАБИЛКАЕДЕНЖИВОТ