Ден на Боб Марли

Оваа година е 16-та година од славење на денот за Боб Марли.Од 2003-та, кога беше одржан за првпат, овој настан расте и со својата големина и со својата важност, собирајќи секоја година неколку илјади посетители, вклучувајќи голем број музичари и диџеи кои преку нивната уметност ја пренесуваат универзалната порака на мирот. 

Оваа година и ХОПС ќе биде дел од овој настан, каде ќе учествуваат одлични бендови! Тимот на организацијата на настанот Ве моли да се забававувате и потоа да го соберете ѓубрето кое сте го направиле.

Запомнете ја датата 11- мај , 12 часот пред Школка.